Το «ευχαριστώ» του Πάρντο στον Πέκερμαν (pic)

Το «ευχαριστώ» του Πάρντο στον Πέκερμαν (pic)

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον πολύπειρο προπονητή, που αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κολομβίας.

Ο Χοσέ Πέκερμαν μετά από 6 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Κολομβίας αποτελεί παρελθόν από τους Καφετέρος, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να ευχαριστεί τον έμπειρο τεχνικό για την τεράστια συνεισφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Τον 69χρονο προπονητή ευχαρίστησε με ανάρτησή του στα social media και ο Φελίπε Πάρντο. Ο 28χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού οφείλει πολλά στον Πέκερμαν, καθώς ήταν ο προπονητής που του έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα της χώρας του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, νιώθει ευγνώμων που συνεργάστηκε μαζί του και έγινε μέλος των Καφετέρος.

Συγκεκριμένα, ο άσος του Ολυμπιακού ανέβασε μια φωτογραφία με τον πολύπειρο τεχνικό και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Ευχαριστώ πολύ τον “καθηγητή” Πέκερμαν που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω μέλος αυτής της οικογένειας. Ευχαριστώ πολύ και τους συνεργάτες του. Εμαθα πολλά πράγματα και είμαι ευγνώμων. Εμαθα ότι μαζί, ενωμένοι, είμαστε δυνατότεροι».

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ