Παναθηναϊκός : Σύμφωνος για Μακέντα, ενθουσιασμένος με Καμπετσή ο Γκραντ

Παναθηναϊκός : Σύμφωνος για Μακέντα, ενθουσιασμένος με Καμπετσή ο Γκραντ

To10.gr αποκαλύπτει τη γνώμη του Αβραάμ Γκραντ για τον νέο επιθετικό του Παναθηναϊκού. Τι εκμυστηρεύτηκε στους ανθρώπους της ομάδας, γιατί του έκανε τρομερή εντύπωση ο Αργύρης Καμπετσής και τι έλεγε για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα.

Ο Αβράαμ Γκραντ βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες μαζί με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και τους υπόλοιπους συνεργάτες της Pan Asia. Ο Ισραηλινός, που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλα όσον αφορά τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό, είδε το ματς με τη Λαμία, συζήτησε για αρκετή ώρα πριν από το παιχνίδι με τον Στράτο Σιωπήλη, στη σουίτα του Ολυμπιακού Σταδίου, ενημερώθηκε για πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα, το ελληνικό πρωτάθλημα,τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Φυσικά, είχε συνάντηση και με τον Νίκο Νταμπίζα, με τον οποίο συζήτησαν εκτενώς όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Όπως και τα μεταγραφικά και το που βρισκόταν η αναζήτηση του επιθετικού που θα ερχόταν για να πάρει τη φανέλα με το νούμερο 9.

Τη μέρα που έφτασε στην Ελλάδα ο Γκραντ, έφτασε και ο Μακέντα. Ο Παναθηναϊκός είχε στην Αθήνα τον Ιταλό επιθετικό από το Σάββατο, με τον 27χρονο μάλιστα να… αποκαλύπτει πως είδε το ματς με τη Λαμία σε ένα… μπαρ, αφού δεν μπορούσε να πάει στο γήπεδο. Προφανώς για να μην τον εντοπίσουν οι δημοσιογράφοι αφού ο Παναθηναϊκός κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο Γκραντ είχε ενημερωθεί για το προχωρημένο των συζητήσεων του Παναθηναϊκού με τον Μακέντα, χωρίς πάντως να έχει… λόγο στη συγκεκριμένη μεταγραφή, όπως και σε καμία άλλη απ’ όσες έγιναν το καλοκαίρι. Άλλωστε, μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα τρέχει τα πάντα όταν θα αναλάβει επίσημα η Pan Asia, ωστόσο ακόμα δεν είναι… τίποτα στο τριφύλλι.

Η άποψή του, πάντως, για τον Φεντερίκο Μακέντα είναι καλή και τη μετέφερε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Τον θεωρεί παίκτη ομάδας, που μπορεί να μπει στο συγκεκριμένο σύνολο που έχει φτιάξει ο Δώνης και να… κουμπώσει κατάλληλα στην επίθεση. Και πιστεύει πως μπορεί να βρει τα κίνητρα για να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και να δώσει στον Παναθηναϊκό το κάτι παραπάνω στην επίθεσή του.

Ο Γκραντ, παράλληλα, εντυπωσιάστηκε από τον Αργύρη Καμπετσή και την παρουσία του στο παιχνίδι με τη Λαμία. Γνώριζε τον νεαρό και την ποιότητά του, αλλά δεν περίμενε πως θα βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση με το… καλημέρα. Τον θεωρεί ένα εξαιρετικό ταλέντο και δεν το έκρυβε όσο παρακολουθούσε το ματς, μιλώντας με όσους βρίσκονταν στη σουίτα του Ολυμπιακου Σταδίου.

Γενικότερα ο Γκραντ έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ του Σαββάτου. Και για το σύνολο που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός και για την αντίδραση που είχε, παρ’ όλο που το ματς του στράβωσε, αλλά και για την ατμόσφαιρα που είδε, σχολιάζοντας πως ναι μεν ο κόσμος ήταν λίγος, αλλά ήταν πολύ ένθερμος και τονίζοντας πως όσο η ομάδα θα πηγαίνει καλά, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το κοινό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ