Άρης : Εκτός και σήμερα ο Μενέντεθ

Άρης : Εκτός και σήμερα ο Μενέντεθ

Ο Ισπανός αμυντικός προφυλάχτηκε και σήμερα (06/09) και θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Στη σημερινή (06/09) πρωινή προπόνηση του Άρη δεν πήρε μέρος, όπως και χτες, ο Άλεξ Μενέντεθ, που ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο. Ο Ισπανός αναμένεται να ενταχθεί στο ομαδικό πρόγραμμα από την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Οι κίτρινοι αντιμετωπίζουν τον Αγροτικό Αστέρα σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι αύριο το απόγευμα (6 μ.μ.), στο οποίο θα αγωνιστούν κυρίως παίκτες που δεν έχει χρησιμοποιήσει ο Πάκο Ερέρα σε επίσημους αγώνες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Ο Άλεξ Μενέντεθ, που προφυλάχτηκε και από το σημερινό πρόγραμμα, εξετάστηκε από το γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή. Η κατάσταση του Ισπανού μεσοαμυντικού, που έχει μια κάκωση στο γόνατο, δεν εμπνέει ανησυχία και από τη Δευτέρα (10/09) αναμένεται σταδιακά να μπει στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Για αύριο, Παρασκευή, ως γνωστόν, είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο (18:00).

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αναμένεται να χρησιμοποιήσει –κυρίως- όσους ποδοσφαιριστές δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ