Λιβάγια: «Στην ΑΕΚ βρήκα την σταθερότητα που μου έλειπε»

Λιβάγια: «Στην ΑΕΚ βρήκα την σταθερότητα που μου έλειπε»

Ο Κροάτης φορ μίλησε για την κλήση του στην εθνική και την πορεία του στην Ένωση

Στην ΑΕΚ οφείλει σε πολύ μεγάλο βαθμό την κλήση του στην εθνική Κροατίας ο Μάρκο Λιβάγια, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του. Ο 25χρονος άσος τόνισε πως η Ένωση του προσέφερε την σταθερότητα που έλειπε στην καριέρα του και έτσι, μπόρεσε να δείξει τις δυνατότητές του και να κληθεί στην φιναλίστ του Μουντιάλ.

«Νιώθεις πάντα χαρούμενος όταν έχεις κλήση να αγωνιστείς στην Εθνική ομάδα. Ήταν λάθος για’ μένα το να μην έχει γίνει νωρίτερα, αλλά έχω κάποια ενοχή και’ γω σε αυτό. Δεν είχα ποτέ μια σταθερότητα, όπως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αυτήν που έχω αποκτήσει στην ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος, τώρα όλα μου έχουν έρθει όπως θέλω, και μου αρέσει. Οι περισσότεροι παίκτες γνωρίζονται από τις μικρές εθνικές, είναι μια αλλαγή την οποία θα χρειαστεί να συνηθίσω.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος, περνάω όμορφα στην Ελλάδα και είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Ο αγώνας που έχουμε με την Πορτογαλία είναι φιλικού χαρακτήρα, ωστόσο με την Ισπανία θα έχει σημασία το σκορ. Θα κάνω το καλύτερο μου! Όσα περισσότερα μπορώ για να βοηθήσω θα τα κάνω. Νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδια, όλος ο κόσμος θα τα δει, παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δούμε πού είμαστε», είπε ο Λιβάγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ