Άρης: Η επιστροφή του Γένσεν και τα δυο ερωτηματικά

Άρης: Η επιστροφή του Γένσεν και τα δυο ερωτηματικά

Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ αμφίβολη είναι ακόμα η συμμετοχή των Καντεβέρε και Αλφαρελά.

Στη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ επικεντρώνουν την προσοχή τους άπαντες στον Άρη, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ θα μπορεί να υπολογίζει και τον Φρέντρικ Γένσεν, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες μέρες, προκειμένου να γνωρίζει αν θα τεθούν στη διάθεση του για το παιχνίδι της Κρήτης οι Αλφαρελά και Καντεβέρε. Η κατάσταση της υγείας τους παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και θα επανεκτιμηθεί.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντιλικινά, η κατάσταση του Έβανς και η «νέα» προσθήκη στα γκαρντ

Ακόμα, σαφώς πιο έτοιμος θα είναι για τον αγώνα του Σαββάτου και ο Τάσος Δώνης. Αντίθετα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν προλαβαίνει ο Κάρλες Πέρεθ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο και έχει μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Ο ποδοσφαιριστής κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το εντός έδρας ντέρμπι (19/10) με τον Παναθηναϊκό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ