Με Τσιγκρίνσκι και Γιαννιώτα στο φιλικό με τα Τρίκαλα

Με Τσιγκρίνσκι και Γιαννιώτα στο φιλικό με τα Τρίκαλα

Στην αποστολή που αναχωρεί αύριο για τα Τρίκαλα οι δύο παίκτες

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, θα κάνει την Παρασκευή ο Γιάννης Γιαννιώτας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης προπονείται σε φουλ ρυθμούς από την πρώτη μέρα άφιξής του στα Σπάτα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το φιλικό με τα Τρίκαλα, που θα διεξαχθεί αύριο, Παρασκευή, στην ομώνυμη πόλη.

Πέραν του Γιαννιώτα, κανονικά βρίσκεται στην αποστολή και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Ουκρανός στόπερ αναμένεται επίσης να πάρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να βρει ρυθμό και να είναι απόλυτα έτοιμος για τα παιχνίδια που έρχονται.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Λούκας Μπογέ και Χρήστος Αλμπάνης, που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Άλεφ, Μοράν, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιαννιώτας, Γιακουμάκης, Πόνσε. Η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Τρίκαλα το πρωί της Παρασκευής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ