«Πάνω από 3.000.000 € η Σαμπντόρια για Ανδρούτσο»

«Πάνω από 3.000.000 € η Σαμπντόρια για Ανδρούτσο»

Μπάσιμο της Σαμπντόρια (και ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων) για την απόκτηση του Θανάση Ανδρούτσου από τον Ολυμπιακό αποκαλύπτουν οι Ιταλοί!

Ξεκίνησε να παίρνει ευκαιρίες από τον Πάουλο Μπέντο, τις εκμεταλλεύτηκε, εξελίχθηκε και πλέον αποτελεί σημαντικό κομμάτι του ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρούτσο, το όνομα του οποίου συνεχίζει να απασχολεί σημαντικούς ευρωπαϊκούς συλλόγουης. Με τη Σαμπντόρια να αποτελεί την τελευταία ενδιαφερόμενη.

Δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «sampnews24», λοιπόν, αναφέρει ότι το τμήμα σκάουτινγκ του ιταλικού συλλόγου παρακολουθεί ενδελεχώς τον 20χρονο μέσο τις τελευταίες εβδομάδες, με την περίπτωσή του να θεωρείται άκρως ενδιαφέρουσα, αλλά παράλληλα διόλου εύκολη.

Οπως σημειώνουν οι Ιταλοί, για τον Ανδρούτσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2021, «ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει εώς τον Ιούνιο εάν οι προτάσεις που θα φτάσουν είναι πειστηκές: Η αρχική τιμή δεν είναι λιγότερη από 3.000.000 €».

Μάλιστα, επισημαίνεται ότι το έργο της Σαμπντόρια, που επίθυμεί να αντικαταστήσει τους Φιλίπ Τζούρισιτς και Νταβίντ με τον Ανδρούτσο, δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ο λόγος; Κατά τους Ιταλούς, μεγαλύτερο εμπόδιο και από τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού θα είναι το γεγονός ότι για τον γεννημένο τον γεννημένο τον 6 Μαΐου του 1997 μέσο, ενδιαφέρονται και σύλλογοι όπως Αταλάντα, Εβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιουκάστλ, Κολωνία, Βόλφσμπουργκ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Βιγιαρεάλ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ