H FIFA αποθέωσε Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο! (pic)

H FIFA αποθέωσε Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο! (pic)

Η Παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία σε ανάρτησή της στο twitter αναφέρθηκε με άκρως εγκωμιαστικά λόγια στο γκολ του Λάζαρου που είναι υποψήφιο για το βραβείο Puskas!

Είναι ήδη γνωστό ότι το γκολ του Έλληνα διεθνή άσου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στην νυν ομάδα του, είναι υποψήφιο για το βραβείο Puskas. Την Παρασκευή (07/09) λοιπόν η FIFA έκανε ξεχωριστή αναφορά τόσο στο εντυπωσιακό τέρμα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, όσο και στον ίδιο και την πολύτιμη συνεισφορά του στους Κιτρινόμαυρους που πέρυσι στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος μετά από 24 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφέρει για το εντυπωσιακό τέρμα: «Πήρε μορφή… βέλους που έσκιζε τον αέρα και άφησε ανήμπορο τον Στέφανο Καπίνο να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του. Εκείνη η στιγμή στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν highlight για την προσπάθεια της ομάδας του να διεκδικήσει τον τίτλο».

Ενώ στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter βγάζει… το καπέλο στον Λάζαρο, αναφέροντας τα εξής: «Φέτος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, όμως πέρυσι σταμάτησε την πορεία του προς το 8ο σερί πρωτάθλημα…»!

Ιδού το σχετικό tweet:

https://twitter.com/FIFAcom/status/1038030005819850752

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ