Η γκολάρα του Χριστοδουλόπουλου υποψήφια για γκολ της χρονιάς από τη FIFA!

Η γκολάρα του Χριστοδουλόπουλου υποψήφια για γκολ της χρονιάς από τη FIFA!

Η γκολάρα του Χριστοδουλόπολου με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι υποψήφια για γκολ της χρονιάς από τη FIFA, δίπλα (μεταξύ άλλων) στο «ψαλιδάκι» του Κριστιάνο Ρονάλντο και το γυριστό του Μπέιλ στον τελικό του Champions League!

Σπουδαία διάκριση για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, του οποίου το εκπληκτικό γκολ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν συμπεριλήφθηκε στα υποψήφια για την κατάκτηση του πασίγνωστου βραβείου Puskas της FIFA.

Ο λόγος για την εκτέλεση φάουλ του Έλληνα μεσοεπιθετικού, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2017-2018 και συγκεκριμένα στο ματς κόντρα στους Ερυθρόλευκους στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της Superleague, με το οποίο είχε ισοφαρίσει το σκορ σε 2-2 (τελικό 3-2 υπέρ των Κιτρινόμαυρων).

Ανάμεσα στο απίθανο «ψαλιδάκι» του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στη Γιουβέντους, τον Μοχάμεντ Σαλάχ, τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Λιονέλ Μέσι, βρίσκεται και το τέρμα του Χριστοδουλόπουλου! Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που Έλληνας ποδοσφαιριστής εισέρχεται στην εν λόγω λίστα, μετά τον Παναγιώτη Κονέ τη σεζόν 2012-2013 με τη φανέλα της Ουντινέζε, συνεπώς πρόκειται για τεράστια επιτυχία για τον άσο των Πειραιωτών.

Ο νικητής θα προκύψει από ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της FIFA και θα ανακοινωθεί στο γκαλά της παγκόσμιας ομοσπονδίας για το βραβείο The Best στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η χαρακτηριστική ανάρτηση της FIFA:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ