Προβλημάτισε ο Απόλλων Σμύρνης, πήρε ξανά χρόνο ο Σικαμπάλα

Προβλημάτισε ο Απόλλων Σμύρνης, πήρε ξανά χρόνο ο Σικαμπάλα

Η Ελαφρά Ταξιαρχία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλου, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 – Σκόραρε ο Μπεντινέλι, έπαιξε στο δεύτερο μέρος ο Σικαμπάλα.

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό που διεξήχθη στη Θεσσαλία ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλο και τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί και στο 14’ άνοιξαν το σκορ με τον Πέντα.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 39’ ισοφάρισαν με τον Μπεντινέλι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος έδειξε καλύτερο πρόσωπο, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Σικαμπάλα, με τον Αιγύπτιο να παίζει σε όλο το δεύτερο 45άλεπτο.

Ο Αιγύπτιος, όπως και ολόκληρος ο Απόλλωνας, προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούν άπαντες στο στρατόπεδο της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Ενγκουέμ, Καμπαγιέρο (46′ Δώρης), Πίτου Γκαρσία (61′ Κότο), Ηλιόπουλος (68′ Φράγκος), Πέντα, Μάντζης (71′ Πίσπας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βάσιτς (46’ Αστράς), Κοντοές, Ναδάλες (65’ Ρώσση), Τζανετόπουλος (46’ Κύργιας), Λούκιτς (46’ Βαφέας), Πέδρο (60’ Γκονζάλες), Ντ’ Ούρσο (65’ Γκίνο), Τόμας (70’ Κοντογιαννόπουλος), Μάντζιος (46’ Σικαμπάλα), Οριουέλα, Βάρκας (70’ Κουγιός).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ