Στο «Δασυγένειο» για τον Άρη ο Ματάρ (pic)

Στο «Δασυγένειο» για τον Άρη ο Ματάρ (pic)

Ο 17χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός συμμετέχει στις προπονήσεις του Άρη, προκριμένου να αξιολογηθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ, ενώ υπάρχει προφορική συμφωνία απόκτησης του από την ακαδημία JFA.

Ο Άρης συνεχίζει να ψάχνει «διαμάντια» από την αγορά της Σενεγάλης, από όπου έχει αποκτήσει ήδη τους Κλέιτον Ντιαντί και Μαμαντού Νινγκ και αυτός είναι ο λόγος που έφερε στη Θεσσαλονίκη τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό Τιάμ Ματάρ.

Ο ποδοσφαιριστής θα αξιολογηθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ θεωρείται ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ από τους κιτρινόμαυρους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Άρη έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για την απόκτηση του παίκτη με την ακαδημία JFA.

Διαβάστε επίσης: Το… άλλο ρεκόρ του Ντόρσεϊ και οι εξωφρενικές εμφανίσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό (vids)

Ο ποδοσφαιριστής είναι πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής σε φιλικούς αγώνες, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, καθώς δεν έχει ενηλικιωθεί. Αυτό αναμένεται να γίνει, εκτός απροόπτου, όταν ο παίκτης θα συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ακόμα ένας 17χρονος Σενεγαλέζος μεσοεπιθετιικός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ