Ντιγκινί: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης»

Ντιγκινί: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε ότι αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να πάρει μεταγραφή στον Αρη και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη φυσική έδρα της ομάδας.

Στην αγάπη που δείχνει ο κόσμος του Αρη στον ίδιο, αλλά και στους συμπαίκτες του αναφέρθηκε ο Νικολά Ντιγκινί, με τον Γάλλο στράικερ να δηλώνει δικαιωμένος για την απόφασή του να φορέσει τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Κίτρινοι θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης. «Ανυπομονώ γιατί δεν είχα παίξει στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα. Θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι όμορφο να συναναστρέφεσαι με τον κόσμο και είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε πόσο μας αγαπούν. Είναι ενθουσιώδεις οι φίλοι της ομάδας, σαφώς νιώθουν όμορφα που η ομάδα ξεκίνησε και είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε έτσι», είπε αρχικά ο Γάλλος επιθετικός.

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την παρουσία του στον Αρη, ανέφερε: «Οχι μόνο δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου, αλλά θεωρώ ότι έκανα εξαιρετική επιλογή. Είμαι χαρούμενος για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, είναι σημαντικό το ότι σκόραρα και στα δύο παιχνίδια αλλά το σπουδαίο είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι γιατί στο ποδόσφαιρο μπορεί να έρθουν και μέρες στις οποίες δεν θα σκοράρεις».

Ο στράικερ του Αρη μίλησε για το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Είναι καλό το ότι θα παίξουμε στην έδρα μας τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο. Προσωπικά ανυπομονώ γιατί δεν είχα παίξει στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα. Θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία. Από εκεί και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, αυτό περιμένουμε και με τον Λεβαδειακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ