Τσίπρας : «Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς παράγκα και υπόκοσμο»

Τσίπρας : «Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς παράγκα και υπόκοσμο»

Στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε ο Τσίπρας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ. Παράλληλα επανέλαβε το πλάνο του για το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε στη ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον στόχο της κυβέρνησης να δημιουργήσει ένα ποδόσφαιρο το οποίο δεν θα διεξάγεται με όρους «παράγκας» και «υποκόσμου», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Παράλληλα, ο Τσίπρας επανέλαβε τις χθεσινές του εξαγγελίες αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Η πρώτη παρέμβασή μου είναι αυτή που αφορά το γήπεδο του ΠΑΟΚ, δηλαδή τη νομοθετική ρύθμιση που θα γίνει τις επόμενες μέρες στη Βουλή, προκειμένου ο περιβάλλων χώρος που ανήκει στο ΓΕΕΘΑ, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να περάσει στον Ερασιτέχνη, στην εταιρία ειδικού σκοπού που θα δημιουργήσει για την ανακατασκευή του γηπέδου. Εφόσον υπάρχει επενδυτής ο οποίος έχει την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσει, πιστεύω ότι η Πολιτεία θα πρέπει αυτό το έργο να το ενισχύσει.

Και μακάρι να μπορούσαν όλες οι ανώνυμες εταιρίες στο ποδόσφαιρο να ενισχύσουν την προσπάθεια να εκσυγχρονίσουν τις υποδομές. Μακάρι να πάμε σιγά – σιγά και σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που θα γίνεται με όρους όπως το βλέπουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και όχι με όρους παράγκας, με όρους, εν πάση περιπτώσει, υποκόσμου, ή με όρους χουλιγκανισμού, που πολλές φορές το βλέπουμε στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ