O Καμαρά «διαβάζει» και κάνει retweet to10.gr! (pic)

O Καμαρά «διαβάζει» και κάνει retweet to10.gr! (pic)

Ο μέσος των Πειραιωτών έκανε retweet το ρεπορτάζ που δημοσίευσε to10.gr για το πλούσιο ταλέντο του, που υπερκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη συνεννόησή του με τους υπόλοιπους Ερυθρόλευκους.

Ο Μαντί Καμαρά είναι μία από τις αποκαλύψεις του φετινού Ολυμπιακού, με τον μέσο από τη Γουινέα να έχει κερδίσει με το σπαθί του μία θέση στην αρχική 11άδα των Πειραιωτών. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και ο 21χρονο τον δικαιώνει απόλυτα με τις εμφανίσεις τους εντός αγωνιστικού χώρου.

To10.gr έγραψε για τον νεαρό άσο των Πειραιωτών, ο οποίος δεν μιλάει… λέξη αγγλικά, αλλά «μιλάει» γι’ αυτόν το ταλέντο του και η επιθυμία του να παίξει και να διακριθεί σε κορυφαίο επίπεδο. Όπως, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Καμαρά για να μπορέσει να συνεννοηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο, χρειάζεται τη βοήθεια των Σισέ  και Ομάρ, που γνωρίζουν γαλλικά και αραβικά.

Λίγη ώρα μετά την δημοσίευση του άρθρου, ο 21χρονος άσος του Ολυμπιακού έκανε retweet στον προσωπικό του λογαριασμό το σχετικό ρεπορτάζ! Ο Καμαρά «διαβάζει» to10.gr και φρόντισε να το κοινοποιήσει για να το διαβάσουν και οι ακόλουθοί του. Ο μέσος των Πειραιωτών έχει έρθει στην Ελλάδα αποφασισμένος να διακριθεί και να πετύχει σπουδαίες επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα και με τις εμφανίσεις του αποδεικνύει έμπρακτα στον αγωνιστικό χώρο ότι γουστάρει που παίζει στον Ολυμπιακό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Καμαρά:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ