Καμμένος: «Στη Βουλή σε 10 μέρες η τροπολογία για τον ΠΑΟΚ»

Καμμένος: «Στη Βουλή σε 10 μέρες η τροπολογία για τον ΠΑΟΚ»

Προχωράει άμεσα η παραχώρηση της έκτασης που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας στον ΑΣ ΠΑΟΚ για να τρέξουν οι εξελίξεις με το νέο γήπεδο του Δικέφαλου.

Ο Πάνος Καμμένος αφού έκανε μια αυτοψία στην έκταση που θα παραχωρήσει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στον ΑΣ ΠΑΟΚ για να προχωρήσει η ανέγερση της Νέας Τούμπας, μίλησε για το θέμα και εξήγησε ότι οι διαδικασίες θα τρέξουν πολύ γρήγορα από την πλευρά της Πολιτείας.

Αναλυτικά τόνισε: «Είναι επιθυμία της κυβέρνησης να βοηθήσουμε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ, για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο, το οποίο θα φιλοξενεί μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες και θα αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Γίνεται διάλογος με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για ένα χώρο περί τα 21 στρέμματα, που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για να παραχωρηθεί αυτή η έκταση στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι οι νομικοί μας σύμβουλοι και σήμερα θα έχουμε τελειώσει την τροπολογία. Ελπίζω να την καταθέσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο που υπάρχει για την στρατιωτική δικαιοσύνη μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του Υπουργείου Άμυνας, η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εμείς θα κινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες, με την κατάθεση τροπολογίας και θα χρειαστούν δέκα ημέρες για να ψηφιστεί από την Βουλή».

Γκαγκάτσης: «Θα γκρεμιστεί η παλαιά Τούμπα και θα χτιστεί η νέα»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης από την πλευρά του τόνισε τα εξής: «Στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα αρχίσει το γκρέμισμα αυτού του γηπέδου, για να ξεκινήσει μετά η ανέγερση του νέου.

Όλα είναι υπό συζήτηση, αλλά το πιο πιθανόν είναι να γκρεμιστεί το γήπεδο και να φτιαχτεί από την αρχή το καινούριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ