Ο Μαρτίνς σκέφτεται αλλαγές για Αστέρα

Ο Μαρτίνς σκέφτεται αλλαγές για Αστέρα

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Αρκάδες. Οι σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή και το πλάνο που σχεδιάζει έχοντας υπόψιν και το μεγάλο ματς με την Μπέτις.

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με την σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Αρκάδες.

Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει μετά την διακοπή του περασμένου Σαββατοκύριακου και το ματς με την ομάδα της Τρίπολης είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο για τους πειραιώτες.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Μαρτίνς το αντιμετωπίζει με πολύ μεγάλη προσοχή και αυτό λέει συνεχώς στους συνεργάτες του. Ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του Πειραιά περιμένει και την επιστροφή των διεθνών στο Ρέντη, ώστε να μιλήσει σε όλη την ομάδα για την σημασία του κυριακάτικου αγώνα.

Ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού σχεδιάζει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πορτογάλος εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγών στην βασική εντεκάδα της ομάδας του.

Αυτό διότι υπάρχουν οι διεθνείς που έχουν παίξει με τις Εθνικές τους ομάδες αλλά παράλληλα υπάρχει μετά τον αγώνα με τον  Αστέρα και η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μην φανταστεί βέβαια κάποιος ότι ο Μαρτίνς θα μπει στην διαδικασία πολλών αλλαγών. Όχι βέβαια, καθώς κάτι τέτοιο δεν είναι στην φιλοσοφία του Πορτογάλου προπονητή κι αυτό έχει φανεί στα πρώτα επίσημα ματς που έχουν δώσει οι ερυθρόλευκοι.

Απλά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να επιβαρύνει κάποιους παίκτες και γι’ αυτό τον λόγο εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει κάποιες ανάσες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που έχουν συνεχόμενα ματς στα πόδια τους.

Το σημαντικό για τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά είναι πως έχει στα χέρια του ένα πλήρες ρόστερ κι αυτό του δίνει την δυνατότητα να κάνει τις καλύτερες επιλογές.

Παίκτες μεγάλης αξίας όπως για παράδειγμα ο Νάτχο και ο Γκιγιέρμε είναι έτοιμοι πλέον για να ξεκινήσουν και οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο Μαρτίνς θα περιμένει την επιστροφή των διεθνών για να μιλήσει μαζί τους και μετά θα πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ