Ιταλικοί «ύμνοι» για Φορτούνη

Ιταλικοί «ύμνοι» για Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την Εθνική Ελλάδας και οι Ιταλοί τον αποθεώνουν, εφιστώντας ιδιαίτερη προσοχή στη Μίλαν για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση στην έναρξη της χρονιάς καθώς μετράει σε 7 παιχνίδια 4 γκολ και 4 ασίστ με τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων έχει πάρει από το χέρι τόσο την ομάδα του Πειραιά αλλά και την Εθνική ομάδα, η οποία επικράτησε το Σάββατο της Εσθονίας με 1-0 χάρη σε δικό του τέρμα.

Ο Φορτούνης έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και οι εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει τρόμο στους Ιταλούς ενόψει των αναμετρήσεων της Μίλαν με τον Ολυμπιακό για το Europa League. Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα milannews24.com, που καλύπτει αποκλειστικά το ρεπορτάζ της ιταλικής ομάδας, οι ροσονέρι θα πρέπει να προσέξουν πολύ τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος διανύει πιθανότατα και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα το ιταλικό σάιτ κάνει εκτενή αναφορά στον Φορτούνη αποθεώνοντας τον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ τονίζει πως έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και ότι οι παίκτες της Μίλαν πρέπει να έχουν πλάνο για να τον αντιμετωπίσουν.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Ιταλοί:

«Δεν έρχονται καλά νέα από την Εσθονία, όπου η Ελλάδα νίκησε 1-0. Το καθοριστικό γκολ το πέτυχε ο Κώστας Φορτούνης, ένας ταλαντούχος παίκτης του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τους «ροσονέρι». Ο Φορτούνης έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και ενέπνευσε την Εθνική Ελλάδας στο επιθετικό σκέλος. Διαθέτει μεγάλη εμπιστοσύνη στα πόδια του και έχει τον τρόπο να σημειώνει γκολ. Πέρυσι πέτυχε 11 γκολ, ενώ δύο χρόνια πριν έφτασε τα 21 γκολ, ρεκόρ στην Ελλάδα για κάποιον ποδοσφαιριστή που η θέση του δεν είναι στράικερ. Ίσως ο Ρομανιόλι και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να τον προσέξουν περισσότερο στις αναμετρήσεις του Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ