ΑΕΚ: Καμία βιασύνη για Μπογέ -Δοκιμάζει στα Σπάτα και ξανά εξετάσεις

ΑΕΚ: Καμία βιασύνη για Μπογέ -Δοκιμάζει στα Σπάτα και ξανά εξετάσεις

Ο Λούκας Μπογέ θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις κι εν συνεχεία θα κάνει νέες εξετάσεις

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μαθαίνοντας τα άσχημα μαντάτα από την UEFΑ ότι χάνει τόσο τον Μάρκο Λιβάγια, όσο και τον Ελντερ Λόπες για τα 4 πρώτα ματς των ομίλων του Champions League, σίγουρα «προσγειώθηκε». Παρότι περίμεναν στην ΑΕΚ «βαριά» τιμωρία.

Η πραγματικότητα για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι (πολύ) σκληρή. Οι απουσίες πολλές και σημαντικές και ο ίδιος καλείται να βρει την λύση για τον άξονα και τα άκρα της επίθεσης μέσα από το υπάρχον ρόστερ. Ο Γιάννης Γιαννιώτας χρειάζεται χρόνο και δουλειά για να λογίζεται ως παίκτης που θα μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις. Και με δεδομένο ότι και ο Λούκας Μπογέ έχει το πρόβλημα με τους κοιλιακούς, η αγωνία και ο προβληματισμός μεγαλώνει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Μπογέ αυτή την εβδομάδα θα δοκιμάσει μέσα από το ατομικό του πρόγραμμα να ανεβάσει ρυθμούς. Εκεί θα φανεί πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του. Ο Αργεντίνος θα ξανακάνει εξετάσεις για να διαπιστώσει πως προχωρά η περίπτωση του και πως θα συνεχίσει το πρόγραμμα του.

Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος και έτοιμος για να φορτσάρει και να μπει. Στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, ακόμη και για την πιθανότητα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση. Κάτι στο οποίο προφανώς θα έχει λόγο και η Τορίνο, η οποία έχει τα δικαιώματα του Μπογέ.

Η ΑΕΚ δεν βιάζεται, δεν θέλει να ρισκάρει με τον Αργεντίνο και θα κάνει προσεκτικά βήματα. Διότι αν το κάνει… λάθος, θα τον χάσει για πολύ καιρό. Και αυτό θα είναι τεράστιο πλήγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ