ΑΕΚ για Λάζαρο και Επιτροπή: «Θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η Επιτροπή έκανε μόνο… διαρροές»

ΑΕΚ για Λάζαρο και Επιτροπή: «Θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η Επιτροπή έκανε μόνο… διαρροές»

Πέρασε στη επίθεση η Ένωση για το θέμα του Χριστοδουλόπουλου

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΑΕΚ πήρε θέση για την απόφαση σχετικά με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και το θέμα του συμβολαίου του, κάνοντας επίθεση στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών σχετικά με την διαρροή που υπήρξε για το σκεπτικό της απόφασης. Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως η ΑΕΚ δεν θα αφήσει την υπόθεση, αφού θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά:

«Στην ΠΑΕ ΑΕΚ ουδεμία έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών! Και πώς να μας προκαλέσει, αφού είχαν σπεύσει να μας… ενημερώσουν μέσω διαρροής προς τον ερυθρόλευκο Τύπο, κάτι που εκτός από πρωτοφανές είναι απόλυτα ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο η συγκεκριμένη Επιτροπή χειρίστηκε την υπόθεση.

Απλώς νομίζαμε ότι αυτές οι εποχές είχαν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Διαψευστήκαμε και επιφυλασσόμεθα πλέον για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να υπάρξει επιτέλους δικαστική επίλυση της διαφοράς με εφαρμογή των κανόνων δικαίου και εξέταση όλων των νομικών παραμέτρων που θέσαμε με το υπομνημά μας, αφού η συγκεκριμένη Επιτροπή το μόνο που έκανε ήταν διαρροές..».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ