Απόλλων Σμύρνης: Ηρθε με τους βοηθούς του ο Μοντεαγούδο, υπογράφει και πιάνει δουλειά

Απόλλων Σμύρνης: Ηρθε με τους βοηθούς του ο Μοντεαγούδο, υπογράφει και πιάνει δουλειά

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στη χώρα μας και μάλιστα παρακολούθησε από κοντά την απογευματινή προπόνηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας – Υπογράφει, ανακοινώνεται και πιάνει αμέσως δουλειά.

Η απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης να δώσει τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας στον Βαλεριέν Ισμαέλ αποδείχθηκε εντελώς λανθασμένη, με τον Γάλλο προπονητή να μην βγάζει ούτε την… παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και να αποχωρεί από τον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας μετά την εντός έδρας ήττα στην πρώτη αγωνιστική από την Λάρισα.

Μετά την απομάκρυνση του Ισμαέλ από την τεχνική ηγεσία, οι άνθρωποι του συλλόγου «σκάναραν» την ευρωπαϊκή αγορά με στόχο να βρουν έναν ικανό προπονητή που θα αξιοποιήσει το υπάρχον ρόστερ και θα επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Όπως σάς αποκάλυψε to10.gr μεσημέρι της Δευτέρας, ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr, ο Ιβηρας προπονητής βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και μάλιστα το απόγευμα παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Μαζί του στη χώρα μας έχει φέρει επίσης τον επί σειρά ετών βοηθό του, αλλά και έναν γυμναστή, οι οποίοι αναμένεται να προστεθούν στο προπονητικό τιμ του Απόλλωνα.

Στην Αθήνα βρίσκονται επίσης οι δύο Ισπανοί ατζέντηδές του, οι οποίοι έχουν έρθει για να συζητήσουν με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα, Γιάννη Κόντη και να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal με τη διοίκηση της ομάδας της Ριζούπολης. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, οι δύο πλευρές την Τρίτη θα επισημοποιήσουν τη συνεργασία τους και ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο θα πιάσει αμέσως δουλειά, με στόχο η ομάδα να αλλάξει άμεσα πρόσωπο προς το καλύτερο.

Ο Ιβηρας την τελευταία διετία βρίσκονταν στον πάγκο της Καρταχένα (2016-2018), ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει κοουτσάρει 239 παιχνίδια, έχοντας ρεκόρ 92-77-70 και ποσοστό νικών που αγγίζει το 38,5%! Οι άνθρωποι του Απόλλωνα πιστεύουν ότι είναι η ιδανική επιλογή, προκειμένου ο σύλλογος ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας και να μπει σε τροχιά επιτυχιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ