Πανιώνιος: Πληρώνει πρόστιμο και ενεργοποιείται ξανά ο Κότνικ

Πανιώνιος: Πληρώνει πρόστιμο και ενεργοποιείται ξανά ο Κότνικ

Οι Κυανέρυθροι δικαιώθηκαν στη δικαστική διαμάχη με τον Σλοβένο πορτιέρο, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη και θα πληρώσει πρόστιμο – Ενεργοποιείται και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Ζοσέ Ανιγκό.

Ο Μάτιτς Κότνικ το τελευταίο διάστημα είχε τεθεί στο περιθώριο από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, λόγω της προσφυγής που είχε καταθέσει κατά των Κυανέρυθρων, με την οποία ζητούσε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η απόφαση των αρμόδιων οργάνων της ΕΠΟ δικαίωσε τελικά τον Πανιώνιο, με τη διοίκηση να του επιβάλλει πρόστιμο και τον 28χρονο πορτιέρο να απολογείται και να ζητάει συγγνώμη από τους ανθρώπους του συλλόγου. Ο Κότνικ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αναμένεται να ενεργοποιηθεί ξανά από τον Ζοσέ Ανιγκό, με τον Σλοβένο πορτιέρο να νιώθει και πάλι μέλος της ομάδας.

Ο Κότνικ θέτει τον εαυτό του ξανά στη διάθεση του Γάλλου προπονητή και μαζί με τους Μανοΐλοβιτς και Μαλερμπέ θα αποτελέσει την τριπλέτα κάτω από τα γκολπόστ των Κυανέρυθρων.

Πρόκειται άλλωστε για έναν γκολκίπερ που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και μάλιστα την περσινή σεζόν ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Πανιωνίου. Ο 28χρονος τερματοφύλακας, αγωνίστηκε συνολικά σε 37 παιχνίδια και κράτησε 13 φορές ανέπαφη την εστία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ