Η προσοχή του Μαρτίνς στον Αστέρα

Η προσοχή του Μαρτίνς στον Αστέρα

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει παρακολουθήσει σε dvd και τα δύο ματς των Αρκάδων για το πρωτάθλημα. Περιμένει την επιστροφή των διεθνών για να τους αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού των Αρκάδων. Διπλή προπόνηση σήμερα στο Ρέντη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού που δεν είχαν υποχρεώσεις με Εθνικές ομάδες έχουν μπει σε ρυθμούς… πρωταθλήματος, έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Σε ρυθμούς Αστέρα Τρίπολης κινείται και ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς καθώς είναι γνωστό ότι ο έμπειρος τεχνικός των ερυθρόλευκων δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ανάλυση του αντιπάλου της ομάδας του.

Οι πληροφορίες λοιπόν από το Ρέντη αναφέρουν πως ο 48χρονος κόουτς των πειραιωτών έχει παρακολουθήσει και τα δύο παιχνίδια των Αρκάδων στο πρωτάθλημα, απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προκειμένου να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού των Αρκάδων.

Ο Μαρτίνς λοιπόν έχει εστιάσει σε συγκεκριμένα στοιχεία του παιχνιδιού του Αστέρα και περιμένει την επιστροφή των διεθνών στο Ρέντη. Ο Πορτογάλος θα μιλήσει στους ερυθρόλευκους για τον αγώνα του πρωταθλήματος και θα τους δείξει στιγμιότυπα από τα παιχνίδια του Αστέρα κόντρα στους δύο δικέφαλους.

Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ζητήσει μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του, καθώς θεωρεί ότι ο Αστέρας είναι καλή ομάδα.

Ο 48χρονος κόουτς των ερυθρόλευκων θέλει να δει και σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού πριν πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του το βράδυ της Κυριακής.

Ο Μαρτίνς σκέφτεται πάντως να κάνει κάποιες αλλαγές (το πιθανότερο δύο) αλλά αυτή την στιγμή δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του. Όπως προαναφέραμε πρώτα θα μιλήσει με τους διεθνείς και μετά θα επιλέξει τους έντεκα που θα ξεκινήσουν το ματς με τον Αστέρα.

Διπλή προπόνηση σήμερα στο Ρέντη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανεβάζει μάλιστα τους ρυθμούς προπόνησης στο Ρέντη και είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα το πρόγραμμα έχει διπλή προπόνηση για τους ερυθρόλευκους. Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας προπονήθηκαν το πρωί κι έχουν ξανά προπόνηση το απόγευμα. Ο Μαρτίνς δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην σωστή προετοιμασία της ομάδας του και δεν θέλει καμιά χαλάρωση μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ