ΑΕΚ : Ο Βράνιες στα Σπάτα!

ΑΕΚ : Ο Βράνιες στα Σπάτα!

Ο Όγκνιεν Βράνιες βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ενας φίλος ήρθε απόψε από τα… παλιά. Όχι πολύ παλιά, καθώς μέχρι πρότινος πανηγύριζε μαζί της την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Ογκνιέν Βράνιες βρίσκεται σε περίοδο… αδράνειας λόγω τιμωρίας, μετά την πρόσφατη κόκκινη κάρτα που είχε πάρει σε αγώνα της Αντερλεχτ και έτσι βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα. Έτσι ο διεθνής Βόσνιος στόπερ που πουλήθηκε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ στην Αντερλεχτ έναντι 3,2 εκατ.ευρώ, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. Για να δει φίλους και πρώην συμπαίκτες του στην Ένωση, αλλά και να δώσει ευχές για το πρώτο ματς των ομίλων του Champions League.

Ο Βράνιες πάντως και από το Βέλγιο που ζει πια, έχει συνεχώς την ΑΕΚ στο μυαλό του μιας και συχνά-πυκνά ποστάρει στα social media φωτογραφίες που σχετίζονται με την Ενωση και την παρουσία του για 1,5 χρόνο με την φανέλα της. Η ΑΕΚ πάντως με τον Μάριο Οικονόμου έχει καλύψει επάξια το κενό του Βράνιες και δεν… προβληματίζεται για το κέντρο της άμυνας.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο Βράνιες είχε βρεθεί και στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι, όπου και εκεί συνεχάρη άπαντες για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ