Η ένταση στο κόκκινο!

Η ένταση στο κόκκινο!

Η διπλή προπόνηση στο Ρέντη, οι ρυθμοί που ανέβηκαν πολύ και η αυριανή άφιξη των διεθνών . Ο Σισέ έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων αλλά αύριο το απόγευμα θα προπονηθεί με την ομάδα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την Τρίτη διπλή προπόνηση στο Ρέντη καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε ν’ ανεβάσει τους ρυθμούς του προγράμματος.

Ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του Πειραιά δεν θέλει να υπάρξει η παραμικρή χαλάρωση από την διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς ακολουθούν δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα του Πειραιά.

Η αρχή γίνεται με τον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι ρυθμοί ανέβηκαν στο Ρέντη και μάλιστα πολύ.

Η προπόνηση, ειδικά η πρωινή, είχε πολύ μεγάλη ένταση σε σημείο μάλιστα οι παίκτες να λένε πως κουράστηκαν περισσότερο από παιχνίδι!

Το πρόγραμμα διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες και οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε πολύ υψηλά επίπεδα, γεγονός που ικανοποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό άλλωστε έλεγε μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος στους συνεργάτες του.

Ατομικό ο Σισέ

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Πάπε Σισέ έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης καθώς είχε μια ενόχληση και ο Σενεγαλέζος δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Ο νεαρός στόπερ δεν έχει πάντως κάτι ανησυχητικό και όλα δείχνουν ότι την Τετάρτη θα προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

Το απόγευμα και οι διεθνείς στο Ρέντη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς περιμένει την Τετάρτη και την επιστροφή των διεθνών παικτών της ομάδας του και γι’ αυτό τον λόγο η προπόνηση στο Ρέντη θα γίνει το απόγευμα.

Ο 48χρονος προπονητής των πειραιωτών θα μιλήσει στους ερυθρόλευκους για τον αγώνα με τον Αστέρα και αναμένεται να δείξει βίντεο στους παίκτες του με στιγμιότυπα από τα δύο ματς των Αρκάδων με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ