Πανέτοιμος και ο Χασάν

Πανέτοιμος και ο Χασάν

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και προπονείται με την ομάδα. Δεν κρατιέται ο διεθνής στράικερ που δούλεψε πολύ στην διακοπή για να είναι στο 100%. Πολλά χαμόγελα από τον Μαρτίνς για τον 25χρονο σέντερ φορ.

Ο Αχμέντ Χασάν αντιμετώπισε πριν δέκα μέρες ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού κι έμεινε για λίγο εκτός προπονήσεων ωστόσο τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τον διεθνή επιθετικό της ομάδας του λιμανιού. Ο Χασάν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, προπονείται σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει μάλιστα να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό νέο για τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος βλέπει τον Αιγύπτιο να επιστρέφει και μάλιστα αυτό που κάνει τον Πορτογάλο τεχνικό να χαμογελάει, είναι η διάθεση που βγάζει στο Ρέντη ο Αιγύπτιος.

Δεν κρατιέται ο Χασάν και περιμένει πως και πώς να πάρει την ευκαιρία του για να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους. Ο 25χρονος σέντερ φορ είναι σε καλή κατάσταση κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά, καθώς ακολουθούν σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Μαρτίνς θέλει να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες της ομάδας του στην σειρά των δύσκολων αγώνων που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι και ο Χασάν μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Αυτό άλλωστε φάνηκε από τα όσα έδειξε ο Αιγύπτιος επιθετικός στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, με τον Χασάν να εντυπωσιάζει το διάστημα που αγωνίστηκε. Ο Μαρτίνς έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Αιγύπτιου στράικερ και είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον παίκτη του να ξεπερνά το μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού.

Όλα μάλιστα δείχνουν ότι ο 48χρονος προπονητής του Ολυμπιακού θα πάρει τον Χασάν στην αποστολή των ερυθρόλευκων για τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ