Θλάση ο Πρίγιοβιτς, χάνει Τσέλσι, δύσκολα για ΑΕΚ!

Θλάση ο Πρίγιοβιτς, χάνει Τσέλσι, δύσκολα για ΑΕΚ!

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 μέρες θα χρειαστεί να παραμείνει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση - Χάνει σίγουρα ΟΦΗ και Τσέλσι, δύσκολα θα προλάβει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Χωρίς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στα επόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Europa League, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για διάστημα 7 έως 10 ημερών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Σέρβος στράικερ δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με ΟΦΗ στην Κρήτη και Τσέλσι στην Τούμπα, ενώ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί και στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο τραυματισμός του Πρίγιοβιτς προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον 28χρονο επιθετικό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς το πρωί της Τετάρτης (12.09) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (11.09). Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Σέρβος επιθετικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους (ημιμεμβρανώδεις). Το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται σε επτά με δέκα μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ