«Τεράστια πρόταση της ΑΕΚ στη Σεβίλλη για τον Γκάνσο, αλλά…»

«Τεράστια πρόταση της ΑΕΚ στη Σεβίλλη για τον Γκάνσο, αλλά…»

Από την Γαλλία επιβεβαιώνουν το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γκάνσο και πως κατέληξε στην Αμιάν.

Ο Γκάνσο ήταν πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και τον ήθελε για την θέση του μεσοεπιθετικού. Ωστόσο, παρά το ενδιαφέρον και την κατάθεση πρότασης, ο 28χρονος Βραζιλιάνος πήγε δανεικός από την Σεβίλλη στην γαλλική Αμιάν. Την πολύ καλή πρόταση της ΑΕΚ για τον Βραζιλιάνο μάλιστα, επιβεβαιώσει και το γαλλικό δίκτυο «RMC».

«Οι πρωταθλητές Ελλάδος πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πρόταση στους Ανδαλουσιάνους, η οποία μάλιστα ήταν υψηλότερη από εκείνη της Αμιάν. Ωστόσο, ο πρώην ατζέντης και νυν αθλητικός διευθυντής της Αμιάν, Τζον Ουίλιαμς, είχε ήδη συμφωνήσει με τον πρόεδρο των Σεβιγιάνων, Χοσέ Κάστρο Καρμόνα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής».

Παρότι η πρόταση της Αμιάν ήταν μικρότερη, ενώ αναφέρεται πως ο Γκλάουμπερ Μπέρτι ήταν ο ενδιάμεσος της μεταγραφής του Βραζιλιάνου πείθοντάς τον να πάει στον σύλλογο της Ligue 1 και όπως ο ίδιος εξήγησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του «ο Γκάνσο χρειαζόταν ένα κλαμπ χαμηλότερης δυναμικής για να πάρει χρόνο συμμετοχής, να έχει συνέχεια και να εξελίξει το ποδόσφαιρο του. η μεταγραφή έγινε μέσα σε 72 ώρες. Η πρόταση της ΑΕΚ ήταν πραγματικά τεράστια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ