Η ώρα του Ακπόμ ή του Καρέλη;

Η ώρα του Ακπόμ ή του Καρέλη;

Ο Άγγλος επιθετικός έχει προβάδισμα έναντι του Έλληνα, καθώς έχει δουλέψει περισσότερο καιρό μέσα στον ΠΑΟΚ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης περίπου άλλη μια εβδομάδα. Σίγουρα θα χάσει τα ματς με ΟΦΗ (εκτός) και Τσέλσι (εντός), ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ποιος θα καλύψει το κενό του στην 11άδα του ΠΑΟΚ; Τον πρώτο λόγο έχει ο Τσούμπα Ακπόμ, ο οποίος βρίσκεται περισσότερο καιρό στην ομάδα και έχει δουλέψει καλύτερα στα συστήματα του Λουτσέσκου, ωστόσο τη θέση διεκδικεί και ο Νίκος Καρέλης.

Ο Έλληνας επιθετικός μπήκε στις προπονήσεις του Δικέφαλου την περασμένη εβδομάδα, καθώς αποκτήθηκε από την Γκενκ (δανεικός με οψιόν αγοράς) την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Ήρθε όμως ετοιμοπόλεμος! Όπως δήλωσε χθες και ο Λουτσέσκου: «Ο Καρέλης μου έδειξε ότι είναι έτοιμος σωματικά, έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και παραστάσεις από το εξωτερικό. Θα είναι ευκολότερο να προσαρμοστεί. Είναι καλό και για εμάς και γι’ αυτόν που είχε συμμετάσχει στην προετοιμασία με την προηγούμενη του ομάδα».

Ο Ακπόμ όμως έχει προβάδισμα έναντι του Νίκου Καρέλη για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο καθώς ξέρει καλύτερα την ομάδα. Ο Άγγλος επιθετικός είχε έως τώρα τέσσερις ολιγόλεπτες συμμετοχές μπαίνοντας ως αλλαγή στα ματς με Μπενφίκα εκτός (3’), Αστέρα Τρίπολης (8’), Μπενφίκα εντός (15’) και με Πανιώνιο (23’).

Σταδιακά ο Λουτσέσκου του έδινε όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, δείχνοντάς του μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Στη Νέα Σμύρνη ο Ακπόμ πέτυχε και ένα γκολ το οποίο ακύρωσε εντελώς λανθασμένα ως οφσάιντ ο βοηθός Βασίλης Καμπούρης (τον οποίο η ΚΕΔ έστειλε ήδη σπίτι του για το απίστευτο λάθος του, καθώς ο παίκτης του ΠΑΟΚ καλύπτονταν 3 και 4 μέτρα από δύο αντιπάλους του!).

Στο δια ταύτα η απουσία του Πρίγιοβιτς, θα φέρει άλλον παίκτη στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ και ο Ακπόμ έχει το προβάδισμα για το βασικό σχήμα, έχοντας πάντως ανταγωνισμό από τον Καρέλη, ο οποίος διεκδικεί κι αυτός θέση στην 11άδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ