Δημόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα»

Δημόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα»

Ο Χρήστος Δημόπουλος τόνισε ότι το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ θα είναι δύσκολο, σε ένα γήπεδο «καμίνι».

Ο Χρήστος Δημόπουλος μίλησε στο «Μetropolis 95.5» για τον φετινό ματς, για το ματς με τον ΟΦΗ αλλά και για την απουσία του Πρίγιοβιτς.

Για την απουσία του Σέρβου στράικερ στο ματς με τον ΟΦΗ είπε: «Είναι μεγάλη η απουσία. Αλλά θα φανεί αύριο στο γήπεδο, εάν θα είναι αισθητή ή όχι. Αύριο το γήπεδο θα είναι καμίνι. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ότι θα είναι πολύ δύσκολο το ματς με τον ΟΦΗ».

Για τον Ακπόμ που θα παίξει μάλλον βασικός τι γνώμη έχει; «Δεν τον ξέρω τον παίκτη,  οπότε δεν μπορώ να πω κάτι».

Για τον Καρέλη: «Είναι καλός παίκτης, γκολτζής. Εμένα μου αρέσει. Είναι καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει. Μπορεί να παίξει και φουνταριστός, μπορεί να παίξει και πιο πίσω, μπορεί να παίξει και αριστερά… Φυσικά παίζει και σέντερ φορ. Είναι δυνατό παιδί».

Για την πληρότητα του ΠΑΟΚ σε όλες τις θέσεις είπε: «Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή διαθέτει ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα. Διαθέτει την… ανφάν-γκατέ στη χώρα μας! Το θέμα είναι ότι ο προπονητής πρέπει να φτιάξει την ομάδα με αυτούς τους παίκτες. Το ζήτημα είναι πως θα βάλει και τους καινούριους ο Λουτσέσκου στο παιχνίδι».

Τι πρόβλεψη κάνει για το παιχνίδι ΟΦΗ – ΠΑΟΚ; «Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ με σκορ 1-2»

Για το αν θα έδινε τον Πέλκα για 7,5 εκ. ευρώ που πρόσφερε η Φενέρμπαχτσε στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Δικέφαλος αρνήθηκε είπε: «Είναι δελεαστική πρόταση. Είναι καλός παίκτης ο Πέλκας. Αλλά το αφεντικό του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης, αποφάσισε να μην τον δώσει. Αυτός αποφασίζει σε αυτά τα θέματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ