Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στη Νέα Σμύρνη

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στη Νέα Σμύρνη

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική (24/09) θα ανοίξει η Θύρα 1 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των Ερυθρόλευκων οπαδών.

Τη συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στον εκτός έδρας αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή 24/09. Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα βρεθούν στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς και των παικτών του Πορτογάλου προπονητή και με τη φωνή τους θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους να φύγει με το διπλό από την έδρα των Κυανέρυθρων.

Για τις ανάγκες των οπαδών του Ολυμπιακού θα ανοίξει η Θύρα 1 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα σταθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή σεζόν, με τις νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη να έχουν δημιουργήσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του συλλόγου.

Ο κόσμος δείχνει σε κάθε παιχνίδι την αγάπη του και τη στήριξή του στην ομάδα, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και να πετυχαίνουν μεγάλες νίκες, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους τους. Υπενθυμίζουμε ότι οι οπαδοί των Πειραιωτών έχουν ήδη εξαφανίσει 19.000 διαρκείας και σύντομα αναμένεται να «σπάσει» το φράγμα των 20.000, με το «Γ. Καραϊσκάκης» να είναι κατάμεστο σε κάθε ματς του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ