Ερέρα : «Ευθύνη μας να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας»

Ερέρα : «Ευθύνη μας να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας»

Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και δήλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Ο Πάκο Ερέρα βρέθηκε μαζί με όλη σχεδόν την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη στο περίπτερο της κίτρινης ΠΑΕ στη ΔΕΘ σήμερα (14/09) το απόγευμα και μίλησε για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, καθώς και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για την πανηγυρική ατμόσφαιρα στο περίπτερο της ΠΑΕ : «Είναι πολύ λογικό όταν βρίσκεσαι με όλους τους παίκτες η ατμόσφαιρα να είναι πολύ χαρούμενη. Τη μοιράζομαι με όλους αυτή τη χαρά και είναι κυρίως για την ελπίδα που έχουμε να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε. Είναι σε μεγάλο μέρος ευθύνη μας να μεταδώσουμε αυτό το συναίσθημα στους φιλάθλους μας».

Για το ματς της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό : «Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε δυο μέρες ακόμη και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Για το τι περιμένει στην πορεία του πρωταθλήματος : «Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος. Αλλά σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ρεαλιστές και να προετοιμαζόμαστε σωστά για τα παιχνίδια».

Για την άποψή του για την ομάδα : «Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες της ομάδας. Έχουμε ένα δυνατό ρόστερ με 20 παίκτες και τρεις τερματοφύλακες. Είναι ευθύνη δική μου να τους προετοιμάσω για μια μεγάλη χρονιά με τον Άρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ