«Κιτρίνισε» για τον Αρη η ΔΕΘ! (pics)

«Κιτρίνισε» για τον Αρη η ΔΕΘ! (pics)

Χιλιάδες οπαδοί του Άρη κατέκλυσαν τον χώρο γύρο από το περίπτερο των κίτρινων στη ΔΕΘ για να αποθεώσουν τον Πάκο Ερέρα και τους παίκτες του που βρέθηκαν εκεί. Κεντρικό πρόσωπο ο Μαβράι που έφτασε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Δεν… κρατιούνται οι οπαδοί του Άρη! Μπορεί τη Δευτέρα ο «Θεός του πολέμου» να υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Βικελιδης, ωστόσο το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του Πάκο Ερέρα έχει κάνει τους φιλάθλους τους ανυπόμονους. Μερικές χιλιάδες εξ αυτών βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (14/9) στη ΔΕΘ για να αποθεώσουν τόσο τον Μέργκιμ Μάβραϊ που ήρθε σήμερα στη Θεσσαλονίκη όσο και την ομάδα που βρέθηκε σύσσωμη στο περίπτερο των κίτρινων.

Τραγούδια και συνθήματα συνέθεσαν ένα γιορτινό σκηνικό που σήκωσε στο… πόδι τη ΔΕΘ και ουσιαστικά τη μετέτρεψε σε ένα μικρό… Χαριλάου. Κεντρικό πρόσωπο βεβαίως ο Μάβραϊ ο οποίος μη γνωρίζοντας ακόμη τον κόσμο του Άρη έδειχνε να τα έχει χαμένα από τα όσα βίωσε.

Αποθέωσε όμως γνώρισε και ο Πάκο Ερέρα. Ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε να κάνει μια πολύ ελκυστική ομάδα μέσα σε λιγότερο από 1,5 μήνα και το γεγονός αυτό έχει κερδίσει το σεβασμό των οπαδών του Άρη.

Στο μεταξύ ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε για τη φετινή σεζόν και τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να βλέπει τους ποδοσφαιριστές. Να γίνουμε ένα όλοι μαζί και να κάνουμε ωραία πράγματα μέσα στην σεζόν. Χαμηλά την μπάλα» δήλωσε ο Έλληνας επιθετικός στην ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Αυτή η σεζόν είναι μια μεταβατική σεζόν, για να μπορέσει ο Άρης να φτιάξει κάτι καλό. Ανυπομονούμε όλοι να παίξουμε στην έδρα μας, στο πραγματικό μας σπίτι και να πάρουμε την νίκη, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ