Ολυμπιακός: Όλοι είπαν στον Μαρτίνς, «πανέτοιμοι»

Ολυμπιακός: Όλοι είπαν στον Μαρτίνς, «πανέτοιμοι»

Οι συνομιλίες του Πορτογάλου τεχνικού με τους διεθνείς και η κάψα όλων των παικτών να παίξουν στο ματς με τον Αστέρα. Η εικόνα στις τελευταίες προπονήσεις που οδηγεί τον έμπειρο τεχνικό να μην κάνει αλλαγή.

Το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τους ερυθρόλευκους και στο μεγάλο λιμάνι σκέφτονται μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά καταστρώνει τα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση με τους Αρκάδες κι όπως φάνηκε και στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Μαρτίνς σκέφτεται την χρησιμοποίηση της εντεκάδας που έχει επιλέξει στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν.

Μια εντεκάδα δηλαδή με Γιαννιώτη, Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε και Γκερέρο. Και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως καταλήγει σ’ αυτή την εντεκάδα ο προπονητής του Ολυμπιακού. Σε μια εντεκάδα δηλαδή χωρίς καμιά αλλαγή παρά το ότι υπήρχαν παιχνίδια Εθνικών ομάδων.

Όλοι οι διεθνείς της ομάδας του λιμανιού είπαν στον προπονητή τους πως είναι πανέτοιμοι για να παίξουν. Κι όχι μόνο το είπαν αλλά φρόντισαν και να το δείξουν με την εικόνα που είχαν στις τελευταίες προπονήσεις. Μια καλή εικόνα, η οποία ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Μαρτίνς.

Και είναι πολύ σημαντικό για τον κόουτς των ερυθρόλευκων να βλέπει αυτή την ανταπόκριση από πλευράς των παικτών, διότι πολύ απλά καταλαβαίνει εύκολα κάποιος και το κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό την φετινή αγωνιστική περίοδο. Και είναι ένα κλίμα πολύ διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι.

Πολλοί θεωρούσαν ότι ο Μαρτίνς θα προχωρούσε σε δυο – τρεις αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του, αλλά ακόμα και το ενδεχόμενο να κάνει μια αλλαγή συγκεντρώνει πολύ μικρές πιθανότητες. Ελάχιστες θα μπορούσαμε να πούμε με βάση τα όσα έλεγε χθες στους συνεργάτες του ο Πορτογάλος προπονητής.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο 48χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έχει μια φιλοσοφία αναφορικά με τις επιλογές στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Ο Μαρτίνς δεν θέλει να κάνει πολλές αλλαγές όταν βλέπει πως ένα σχήμα έχει καλό ρυθμό και συνδυάζει καλό ποδόσφαιρο με καλά αποτελέσματα.

Ο Πορτογάλος είναι λοιπόν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα της εντεκάδας που προαναφέραμε και θεωρεί ότι δεν πρέπει να «παρέμβει» με αλλαγές στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων.

Σ’ αυτό επαναλαμβάνουμε ότι έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η εικόνα που «έβγαλαν» οι διεθνείς στις προπονήσεις, καθώς οι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες, έδειξαν στον προπονητή τους πως δεν υπάρχει θέμα κούρασης και ότι είναι πανέτοιμοι για να παίξουν στον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Κι αυτό είναι κάτι που «μέτρησε» πολύ στην απόφαση του Πορτογάλου προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ