AEK : «Δύναμή μας είναι μόνο η φωνή σας» (pic)

AEK : «Δύναμή μας είναι μόνο η φωνή σας» (pic)

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο της για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με μήνυμά της ζητά από τον κόσμο της που θα βρεθεί στο Στάδιο να έχει κόσμια συμπεριφορά. Επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την Ένωση είναι με τον Ολυμπιακό για την έκτη αγωνιστική της Super League και οι άνθρωποι της ομάδας σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να κινδυνέψει η έδρα τους με κάποια τιμωρία.

Το μήνυμα της ΑΕΚ:

«Φίλοι της ΑΕΚ,

Η ομάδα μας δίνει απόψε έναν ακόμα καθοριστικό και δύσκολο αγώνα στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας!
Είναι δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές μας σας χρειάζονται δίπλα τους, έχουν ανάγκη την ατμόσφαιρα που μόνο εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε.

Δεν θα πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να θέσουμε σε κίνδυνο τιμωρίας την έδρα μας, δεν θα πρέπει να απαντήσουμε στην οποιαδήποτε πρόκληση, δεν θα πρέπει να δώσουμε την παραμικρή αφορμή ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη διάρκεια της οποίας το έχουμε ανάγκη να βαδίσουμε μαζί!

Επιδεικνύουμε τη γνωστή άψογη συμπεριφορά, δεν κάνουμε χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων και λέιζερ, συμμορφωνόμαστε απόλυτα με τις υποδείξεις των επιφορτισμένων με την τήρηση της τάξης οργάνων, σπρώχνουμε την ομάδα στη νίκη μόνο με τη φωνή μας, δεν αφήνουμε το περιθώριο ακόμα και για την πιο μικρή τιμωρία!
Στηρίζουμε αλλά και προστατεύουμε την ομάδα μας!

Υποδειγματική συμπεριφορά πρωταθλητών σε ολόκληρη τη διάρκεια και της εφετινής όμορφης διαδρομής, που θα διανύσουμε, σε Ελλάδα και Ευρώπη!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ