ΑΕΚ : Την επόμενη εβδομάδα το κρας τεστ για Μπογέ

ΑΕΚ : Την επόμενη εβδομάδα το κρας τεστ για Μπογέ

Ο Λούκας Μπογέ αισθάνεται καλύτερα και στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα.

Μια από τις πιο σημαντικές προσθήκες στην ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι αλλά και κινήσεις στην μεταγραφική αγορά σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ο Λούκας Μπογέ. Ο Αργεντίνος εξτρέμ όμως παρότι ξεκίνησε πολύ δυνατά, στην προθέρμανση του πρώτου ματς με την Σέλτικ στην Γλασκώβη στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League έβγαλε πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Έκτοτε πέρασε ένας μήνας και… κάτι και ο Αργεντίνος είναι πια έτοιμος να δοκιμάσει να μπει.

Μετά το ματς με τον Πανιώνιο και δη την επόμενη εβδομάδα ο Μπογέ θα τεστάρει σε συγκεκριμένο πρόγραμμα να ανεβάσει ρυθμούς με ελπίδα όλων να ανταποκριθεί στο 100%. Αν όλα πάνε καλά, θα μπει με την ομάδα άμεσα, διότι δεν… κρατιέται και στην ΑΕΚ βλέπουν ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο, η ΑΕΚ θέλει να εξαλείψει 100% το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή, που παρότι δανεικός (ανήκει στην Τορίνο) η ΑΕΚ βλέπει την προοπτική το επόμενο καλοκαίρι να γίνει δικός της. Και για αυτό θέλει να εξαφανιστεί τελείως το πρόβλημα.

Στόχος του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ είναι το συγκεκριμένο πρόβλημα να μην παρουσιαστεί ξανά και για αυτό η αποκατάσταση του δεν γίνεται βιαστικά και με πίεση χρόνου.

Ετσι, την επόμενη εβδομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα γνωρίζει πότε θα είναι ακριβώς στη διάθεση του ο Μπογέ. Ένας παίκτης που με την επανένταξη του στην ΑΕΚ, αλλάζει όλα τα δεδομένα στην 11αδα και στον τρόπο της επιθετικής λειτουργίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ