Ολυμπιακός: Τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια με Αστέρα και Μπέτις

Ολυμπιακός: Τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια με Αστέρα και Μπέτις

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό παρών στο αυριανό ματς με τους Αρκάδες αλλά και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Μπέτις

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο, συνδυάζοντας θέαμα και καλά αποτελέσματα. Οι φίλαθλοι της ομάδας του λιμανιού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι ερυθρόλευκοι και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα, αλλά και του ευρωπαϊκού παιχνιδιού με την Μπέτις.

Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο, σε ότι αφορά την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα, πως η προπώληση είναι διπλάσια σε σύγκριση με τον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα κι αυτό φανερώνει την δίψα των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Η διάθεση των εισιτηρίων για τα δύο παιχνίδια συνεχίζεται από τις 10 το πρωί της Κυριακής και είναι σίγουρο πως οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας θα είναι ξανά στο πλευρό των ερυθρόλευκων για τα δύο σημαντικά ματς.

Είναι επίσης ενδεικτική της στήριξης του κόσμου στην ομάδα του λιμανιού, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν διαθέσει περισσότερα από 19.000 για τη φετινή σεζόν, ενώ θα συνεχιστεί και αύριο από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ