Ομάρ: «Θέλουμε το πρωτάθλημα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη»

Ομάρ: «Θέλουμε το πρωτάθλημα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη»

Ο Νορβηγός μπακ μιλώντας στους συμπατριώτες του τόνισε ότι δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, γεγονός που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δούλεψε σκληρά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν. Ο Νορβηγός μπακ έχει αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Europa League.

Ο 26χρονος άσος του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του τόνισε ότι πλέον αισθάνεται πολύ καλά, γεγονός που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Πειραιώτες στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και σε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζα συνεχώς κάποια προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να χάνω τον ρυθμό μου. Οι τραυματισμοί δεν σε αφήνουν να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Τώρα, δεν υπάρχει τίποτα που να με εμποδίζει. Νιώθω και πάλι πολύ καλά, μετά από αρκετό καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εχω ξεκινήσει καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά πλέον νιώθω και πάλι ο εαυτός μου. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι έτοιμος για μία καλή σεζόν».

Για τις αλλαγές που έχει κάνει στον τρόπο που προπονείται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: «Δουλεύω περισσότερο πάνω στην πρόληψη των τραυματισμών. Ημουν άτυχος τα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτό και δίνω περισσότερη έμφαση στις διατάσεις και γενικά στο ζέσταμα. Επίσης, αφιερώνω πολύ χρόνο σε φυσικοθεραπείες. Θέλω το σώμα μου να είναι σε καλή κατάσταση και δουλεύω πολύ σκληρά. Εχω επίσης προπονητή για να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Εμπιστεύομαι πολύ τους προπονητές μου και με διαβεβαιώνουν ότι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα το σώμα μου θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν: «Φέτος, περιμένω περισσότερα πράγματα από εμάς. Πέρσι, δεν τα πήγαμε καλά, αλλά το καλοκαίρι έγιναν πολλές και θετικές αλλαγές. Η ομάδα δείχνει πολύ δυνατή και αυτό φαίνεται και από τις εμφανίσεις μας στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ