Σιλά : «Ήμουν κακός με την ΑΕΚ μπορούσα να δώσω περισσότερα»

Σιλά : «Ήμουν κακός με την ΑΕΚ μπορούσα να δώσω περισσότερα»

Ο Γιακούμπα Σιλά μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και παραδέχθηκε πως η απόδοσή του στο ματς ήταν κακή και πως δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του αγώνα.

Ο Γιακούμπα Σιλά σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Live Sport αναφέρθηκε στην δική του απόδοση στην ισοπαλίας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν κακός και ότι μπορούσε να δώσει πολύ περισσότερα.

Επίσης, ο μέσος του Παναθηναϊκού στάθηκε στον τρόπο που η ομάδα του δεν πήρε τη νίκη, λέγοντας πως η ισοφάριση που δέχτηκε αυτός και οι συμπαίκτες του ήρθε με τον πιο επώδυνο τρόπο.

Τέλος, ο Σιλά σε ερώτησή του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός προτίμησε να μην πάρει θέση και τόνισε πως το μόνο που ασχολείται ο ίδιος είναι το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό είναι πολύ οδυνηρό. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη και τη χάσαμε για μια φάση. Αυτός μας στεναχωρεί πολύ, γιατί τη θέλαμε για τη ψυχολογία μας και για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας. Δυστυχώς, ισοφαριστήκαμε με τον πιο επώδυνο τρόπο».

Για την απόδοσή του: «Δεν έπαιξα καλά και θεωρώ ότι μπορούσα να δώσω πολύ περισσότερα στην ομάδα. Έκανα λάθη στις πάσες και δεν ανταποκρίθηκα απόλυτα στις ανάγκες του αγώνα».

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Εγώ ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα ζητήματα δεν με αφορούν και σίγουρα δεν είναι για να τα συζητάμε έξω από την ομάδα. Όλοι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θέλουμε να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ