Μπακασέτας : «Δεν πανηγύρισα το γκολ, γιατί… »

Μπακασέτας : «Δεν πανηγύρισα το γκολ, γιατί… »

Ο Τάσος Μπακασέτας παραχώρησε δηλώσεις μετά το 4-0 της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου, μιλώντας και για το λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ του.

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στην κάμερα του Νοvasports για την απόδοση της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο, το δικό του γκολ και τα ματς με Άγιαξ και ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Έλληνας εξτρέμ αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Ξέραμε από την αρχή του παιχνιδιού ότι το έργο μας θα ήταν δύσκολο. Το πρώτο γκολ μπήκε στο καλύτερο χρονικό σημείο. Μπορούμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, είμαστε πιο νευρικοί όταν δεν βάζουμε γκολ νωρίς και δεν έχουμε υπομονή. Στο β’ ήμασταν πολύ καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε με ευρύ σκορ».

Για το γκολ που πέτυχε και γιατί δεν το πανηγύρισε: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Αυτό που έκανα σήμερα το ήθελα πραγματικά, όχι για να δώσω απαντήσεις. Ο Πανιώνιος με πίστεψε, με στήριξε και δεν το ξεχνάω ποτέ. Οι υγιείς φίλοι του με γνωρίζουν και με αγαπούν, ξέρουν τι είχε γίνει. Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω, δεν ήθελα να πανηγυρίσω γιατί πέρασα πολύ καλές στιγμές στον Πανιώνιο, αλλά ήθελα πολύ ένα γκολ γιατί όταν αγωνιζομαι με την ΑΕΚ πάντα θέλω να έχω καλή απόδοση».

Για το γεγονός ότι δεν σκέφτονταν τον Άγιαξ: «Το μυαλό μας ήταν 100% στο παιχνίδι. Δεν πρέεπι να είμαστε τόσο νευρικοί με τις ομάδες που είναι πιο κάτω στην βαθμολογία από εμάς. Δεν έπαιξε ρόλο το ματς με τον Άγιαξ, αλλά το ότι αυτά τα παιχνίδια πρέπει πάση θυσία να τα κερδίζεις γιατί αυτά σου δίνουν το πρωτάθλημα όπως πέρσι. Αυτό ήταν, όχι ο Άγιαξ. Όσο αργούμε να βάλουμε γκολ μας κάνει πιο νευρικούς, κανείς δεν σκεφτόταν τον Άγιαξ. Εξ’ άλλου εγώ, ο Λιβάια και ο Λόπες είμαστε τιμωρημένοι, άρα δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε τον Άγιαξ».

Για το γκολ στο τέλος του α’ μέρους: «Πολύ σημαντικό, αλλά θα υπάρξουν παιχνίδια που ο αντίπαλος θα είναι καλύτερος και δεν θα σκοράρουμε. Πρέπει να το βελτιώσουμε, να είμαστε υπομονετικοί. Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, παίζουμε κυρίαρχο ποδόσφαιρο, μπορούμε να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πολύ σημαντικό ότι έχουμε τρεις νίκες μέχρι εδώ σε δύσκολα παιχνίδια, γιατί ο ΠΑΣ δεν είναι ποτέ αδιάφορος, η Τρίπολη είναι πάντα δύσκολη έδρα και ο Πανιώνιος πάντα υπολογίσιμος και έβαλε προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Είναι διαφορετικό παιχνίδι, αλλά ακολουθεί ματς με τον Άγιαξ, τα παιδιά να συγκεντρωθούν εκεί γιατί πάντα το επόμενο ματς είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένα ντέρμπι και μέχρι εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ