Μάνταλος : «Δεν κάνουμε… τουρισμό στο Champions League»

Μάνταλος : «Δεν κάνουμε… τουρισμό στο Champions League»

Ο αρχηγός και MVP της ΑΕΚ μετά το 4-0 και ενόψει του αγώνα με τον Αγιαξ στν Ολλανδία

Ο MVP της σημερινής αναμέτρησης Πέτρος Μάνταλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τη νίκη επί του Πανιωνίου και αναφέρθηκε για το Champions League που ακολουθεί.

Όσα δήλωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ

«Μετά τα πρώτο γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα» παραδέχτηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ συνέχισε πως «νομίζω ότι καταφέραμε να κάνουμε αυτά που ήθελε ο προπονητής σε γενικές γραμμές. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς. Ο σκοπός μας είναι πρώτα να κερδίζουμε και μετά να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας θέλει να παίζουμε περισσότερο παιχνίδι κατοχής, με πρωτοβουλία κινήσεων και δημιουργία ευκαιριών. Νομίζω ότι τα καταφέραμε σε καλό βαθμό σήμερα».

Όσον αφορά το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας, σημείωσε πως: «είχαμε πει ότι υπάρχουν συνεχόμενα πολύ σημαντικά παιχνίδια τον Σεπτέμβρη, όμως κάθε φορά το πιο σημαντικό είναι αυτό που παίζουμε. Σήμερα ήταν με τον Πανιώνιο, στο εξής είναι το ματς στο Άμστερνταμ».

Σχετικά με τις μάχες του Champions League τόνισε πως «το να είμαστε εδώ είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών ενός χρόνου. Δεν είμαστε στον όμιλο για τουρισμό».

Τέλος για το γεγονός ότι η ομάδα δεν σταμάτησε να κυνηγά περισσότερα γκολ «οι επιθετικοί, όπως ο Λιβάγια και ο Κλωναρίδης ήθελαν να σκοράρουν μέχρι το 90′. Το κλειδί ήταν ότι σκεφτόμασταν μόνο τον Πανιώνιο και όχι το επόμενο παιχνίδι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ