Γιαννιώτας: «Δουλεύω σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη»

Γιαννιώτας: «Δουλεύω σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη»

Ο διεθνής άσος μίλησε για το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ και τόνισε ότι δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του Ουζουνίδη και των οπαδών της Ενωσης.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα της ΑΕΚ κατέγραψε ο Γιάννης Γιαννιώτας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, συνδυάζοντας με νίκη το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.  Ο διεθνής άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η Ενωση πέτυχε μια καλή νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και επισήμανε ότι δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις για ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και των φιλάθλων του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντεμπούτο του: «Ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, μπροστά στον κόσμο, με καλή νίκη απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο. Το χάρηκα όπως και ο κόσμος, ευελπιστώ σε ανάλογη συνέχεια».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του και το γεγονός ότι τον συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα: «Σίγουρα το νιώθω, γι’ αυτό δουλεύω σκληρά κάθε μέρα, για να ανταποδώσω προς τον προπονητή, την ομάδα και τον κόσμο την εμπιστοσύνη. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Για το αν έχει έρθει στην ΑΕΚ με στόχο να δώσει απαντήσεις σε όσους δεν τον πίστεψαν: «Όχι, δεν θέλω να δώσω απαντήσεις, τις απαντήσεις δεν τις λέω δημόσια, αλλά να δείχνω μέσα στο γήπεδο ότι αξίζω κάτι καλύτερο. Είμαι σε μία ομάδα που κυνηγά το πρωτάθλημα και νομίζω ότι μπορώ να δώσω πολλά».

Για το Champions League: «Σίγουρα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είμαι χαρούμενος για το παρόν και από την στιγμή που βρίσκομαι εδώ είμαι ευτυχισμένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ