MVP Αυγούστου ο Κρέσπο

MVP Αυγούστου ο Κρέσπο

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ επέλεξε τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, μέσα από την ψηφοφορία που έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο Χοσέ Κρέσπο ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού στον διαγωνισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του MVP για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Ο Ισπανός αμυντικός αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα ισχυρά όπλα που διαθέτει ο Ράζβαν Λουτσέσκου . Στην τρίτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ και με 90 συμμετοχές στην… πλάτη, ο Ισπανός και μοιάζει πιο δυνατός από ποτέ. Ο Κρέσπο ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική περίοδο με το πόδι στο γκάζι. Έπαιξε και στα επτά παιχνίδια που έδωσε ο Δικέφαλος σε Ελλάδα και Ευρώπη και στάθηκε εξαιρετικά κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους, αγωνιζόμενος είτε ως στόπερ είτε ως αριστερό μπακ, παίρνοντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η προσφορά του βρήκε αναγνώριση και στον δυσκολότερο κριτή, το κοινό. Στην ψηφοφορία ο Κρέσπο συγκέντρωσε το 69,65% των ψήφων του κοινού και ήταν ο μεγάλος νικητής της πρώτης ψηφοφορίας της χρονιάς για τον MVP. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , που βρήκε πέντε φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρη Λημνιός, που ήταν κι αυτός εξαιρετικός στις μάχες της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ