Συγκλονιστικό μήνυμα Αλεξανδρή για τον Ολυμπιακό: «Δεν είμαστε ένα όνομα στην πλάτη, είμαστε ένα σήμα στην καρδιά…»

Ο Αλέξης Αλεξανδρής, με ανάρτησή του στο Facebook, εξέφρασε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και εξήγησε τι σημαίνει για τον ίδιο η ομάδα του Πειραιά.

Συγκλονιστικό μήνυμα Αλεξανδρή για τον Ολυμπιακό: «Δεν είμαστε ένα όνομα στην πλάτη, είμαστε ένα σήμα στην καρδιά…» | to10.gr

Είναι ένας από τους κορυφαίους Ελληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ενας από τους μεγαλύτερους σκόρερ που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενας από τους παίκτες με τα περισσότερα πρωταθλήματα. Μετά το τέλος της καριέρας του, ωστόσο, ο Αλέξης Αλεξανδρής, παρέμεινε όλα τα παραπάνω, αλλά και ένας πιστός οπαδός του Ολυμπιακού. Της ομάδας που υπηρέτησε για σχεδόν 10 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός.

Ο Αλεξανδρής, λοιπόν, με νέο του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αποφάσισε να αναφερθεί στο τι σημαίνει για τον ίδιο ο Ολυμπιακός. Και πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος την αγάπη για την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Δεν είμαστε απλά ένας σύλλογος, είμαστε όλη μας η ζωή». Με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τον αποθεώνουν και να του εκφράζουν τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη τους για όσα προσέφερε στην αγαπημένη τους ομάδα.

Αναλυτικά στο μήνυμά του ο Αλεξανδρής αναφέρει τα εξής:

«Δεν είμαστε 11, είμαστε εκατομμύρια…
Δεν είμαστε απλά μια ομάδα, είμαστε Θρύλος….
Δεν είναι απλά ένα σήμα στην φανέλα, είμαστε ιδέα…
Δεν είμαστε απλά ένας σύλλογος, είμαστε όλη μας η ζωή…
Δεν είμαστε ένα όνομα στην πλάτη, είμαστε ένα σήμα στην καρδιά…
Είμαστε ένας Θρύλος και λεγόμαστε Ολυμπιακός…».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο