Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Τι αποφάσισε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Τι είπε ο Πορτογάλος στους Ερυθρόλευκους στο βίντεο που τους έδειξε πριν απο το ματς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει… αποφασίσει την βασική του εντεκάδα καιρό τώρα. Συνεχίζει λοιπόν απο εκεί που σταμάτησε. Πριν απο λίγο ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε βίντεο στην ομάδα και ανακοίνωσε τις επιλογές του για το βασικό σχήμα. Σε αυτό θα βρεθούν οι Γιαννιώτης, Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Λάζαρος και Γκερέρο.

Και σε ότι αφορά στις βασικές του οδηγίες πριν απο αυτή την εντός έδρας αποστολή; Ο 48άχρονος έκανε ειδική αναφορά στην ικανότητα που έχει ο Αστέρας στον «αέρα» αλλά και στον τρόπο που χτυπά στο ανοιχτό γήπεδο, μέσα απο κόντρες μπάλες. Ζήτησε λοιπόν έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίες και βέβαια καλές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών ώστε να μην βρεθούν οι χώροι για το transition του αντιπάλου.

Σε ότι αφορά τώρα στην επίθεση; Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει με υπεραριθμίες απο τις πτέρυγες να χαλάσει την αμυντική ισορροπία του Αστέρα. Με τον Ποντένσε, τον Φορτούνη και τον Λάζαρο να έχουν μπόλικη δουλειά σε αυτό το επίπεδο παίζοντας ελεύθερα και βέβαια με την συμμετοχή των δύο πλάγιων μπακ της ομάδας (Ομάρ, Τσιμίκας) που ούτως ή άλλως αναλαμβάνουν σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς.

Θυμίζουμε ότι χθες στην τελευταία δοκιμή ο Μαρτίνς «μοίρασε» τον χρόνο συμμετοχής του βασικού φορ στον Γκερέρο και τον Χασάν. Το ότι επέλεξε τον Ισπανό όπως συνήθως έχει τη σημασία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ