Καμπετσής: «Είμαστε δεμένοι και προσπαθούμε για το καλύτερο»

Καμπετσής: «Είμαστε δεμένοι και προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΛ και έκανε ειδική μνεία στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Τριφυλλιού - «Είμαστε δεμένοι και δεν υπάρχουν κόντρες», πρόσθεσε.

Στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Αργύρης Καμπετσής, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ με 3-1. Ο νεαρός επιθετικός τόνισε ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού είναι δεμένοι και προσπαθούν πάντα να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Παράλληλα, ο 19χρονος στράικερ τόνισε ότι το παιχνίδι με την Λάρισα ήταν το πιο δύσκολο που έδωσε μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός, καθώς έπαιξε σε μία «καυτή» έδρα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν το πιο δύσκολο ματς σε καυτή έδρα και κακό αγωνιστικό χώρο, δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε και σε τέτοια γήπεδα. Όλα τα παιδιά είμαστε δεμένα μεταξύ μας και δεν υπάρχουν κόντρες. Είναι πολύ καλό να παίρνουμε παραστάσεις, μας βοηθούν και οι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ