Κάναντι: «Ήταν πολύ δύσκολο ματς για μας, καταφέραμε να το κατακτήσουμε»

Κάναντι: «Ήταν πολύ δύσκολο ματς για μας, καταφέραμε να το κατακτήσουμε»

Ευχαριστημένος ήταν σε γενικές γραμμές ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Λαμίας (1-0).

Ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα των παικτών του εμφανίστηκε ο Νταμίρ Κάναντι μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Λαμία. Ο Αυστριακός τεχνικός έκανε ειδική αναφορά στις χαμένες ευκαιρίες των Περιστεριωτών, τόνισε ότι η ομάδα του δεν άξιζε να δεχτεί κάποιο τέρμα, ενώ ζήτησε πίστωση χρόνου για τους παίκτες που εντάχθηκαν τώρα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός κόουτς στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Χαίρομαι πολύ για τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας και φτάσαμε στους επτά. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό γιατί είμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε πολύ καλά στον βαθμολογικό πίνακα και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Ήταν πολύ δύσκολο ματς για μας, που καταφέραμε όμως να το κατακτήσουμε. Προσπαθούμε να βρούμε τους συνδυασμούς μας και τις ισορροπίες μας. Υπάρχουν πολύ καλά δεκάλεπτα, αλλά σε άλλες στιγμές δεν είμαστε τόσο καλά. Σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες, με τον Ενσικουλού, με τον Μπουσουλάτζιτς, τον Κουλούρη…».

Για τις ευκαιρίες που είχε και η Λαμία: «Δεν θα αξίζαμε να δεχτούμε γκολ, γιατί κυρίως έγιναν από στατικές φάσεις. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ο Μέγερι. Για αυτό τον έχουμε, για να βγάζει τέτοιες φάσεις. Έπρεπε όμως να το τελειώσουμε νωρίτερα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να κάνουμε και την αυτοκριτική μας».

Για την επιλογή της σημερινής ενδεκάδας και τακτικής: «Θέλαμε να περιορίσουμε τις αντεπιθέσεις της Λαμίας και για αυτό παίξαμε με τρεις αμυντικούς. Θέλαμε πάρα πολύ να πιέσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Υπήρχαν φάσεις που δουλέψαμε καλά και άλλες που δεν δουλέψαμε καλά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πρέπει να τους ενσωματώσουμε και ένας από αυτούς είναι ο Ουγκράι.

Λογικό να μην υπάρχουν ακόμα αυτοματισμοί. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε το ματς και αυτό κρατάμε. Θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε το προβάδισμα. Ήταν πολύ σημαντικό για μας ότι το καταφέραμε. Είχαμε 4-5 καλές ευκαιρίες στο δεύτερο για να τελειώσουμε το ματς. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να κάνουμε το 2-0 και παραλίγο να το πληρώσουμε με το δοκάρι. Νομίζω δίκαια νικήσαμε και αξίζαμε το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ