«Φτιαγμένοι» οι παίκτες με την τεράστια νίκη

«Φτιαγμένοι» οι παίκτες με την τεράστια νίκη

To10.gr σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ και τα όσα έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς. Η ικανοποίηση για τη νίκη και ο εκνευρισμός για τις αποφάσεις του Τζήλου. Οι χειραψίες του Μαρτίνς με όλους τους παίκτες και το σύνθημα για την επόμενη μέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και ο τρόπος με τον οποίο επικράτησαν οι ερυθρόλευκοι σήκωσε στο… πόδι το Καραϊσκάκη. Οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού πανηγύρισαν με τον κόσμο τους στο φινάλε του παιχνιδιού καθώς το γκολ του Νάτχο στις καθυστερήσεις, χάρισε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Πειραιά.

«Συνεχίζουμε δυνατά»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίσουν με τον κόσμο τους στο φινάλε του αγώνα. Πήραν μια μεγάλη νίκη κόντρα και στις αποφάσεις του διαιτητή, Τζήλου και έκαναν το τρία στα τρία.

Στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα στον Μπίμπαρς Νάτχο για το γκολ που πέτυχε, με το σύνθημα να είναι ένα.
«Συνεχίζουμε δυνατά» έλεγαν χαρακτηριστικά οι παίκτες και αρκετοί σχολίαζαν την άρνηση του διαιτητή να δώσει τα καθαρά φάουλ στο ύψος της περιοχής. «Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή για να δώσει φάουλ;

Έτσι όπως πήγε το ματς κατάλαβαν όλοι ότι είμαστε αποφασισμένοι να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σε όλα τα παιχνίδια» έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, που ήταν πάντως «προσγειωμένοι» καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης με τον αγώνα εναντίον της Μπέτις.

Οι πανηγυρισμοί για τη νίκη επί του Αστέρα τελείωσαν με το που μπήκαν οι παίκτες στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να στρέψει πλέον την προσοχή του στον μεγάλο αγώνα με την Μπέτις.

Ήταν όμως εμφανές πως οι παίκτες ήταν «φτιαγμένοι» από την πολύ μεγάλη νίκη στο 93’. Ήταν ένα αποτέλεσμα που έδωσε πολύ μεγάλη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες και όλοι διέκριναν στα πρόσωπα των ερυθρόλευκων την απόλυτη ικανοποίηση στο τέλος του παιχνιδιού.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήξεραν πολύ καλά ότι έδωσαν μια μεγάλη «μάχη» στο παιχνίδι με τον Αστέρα και κατάφεραν να την κερδίσουν. Κι αυτό «εκτίναξε» την ψυχολογία των πειραιωτών ενόψει της συνέχειας.

Ο Μαρτίνς χαιρέτησε όλους τους παίκτες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είχε κι αυτός κάθε λόγο να αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση για τη νίκη της ομάδας του, για την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του όταν το παιχνίδι «στράβωσε».

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός χαιρέτησε με χειραψία όλους τους παίκτες στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, δίνοντας συγχαρητήρια στους ερυθρόλευκους για την προσπάθεια που έκαναν. Ο Μαρτίνς απλά είπε στους παίκτες του πως η δουλειά συνεχίζεται και ότι ανταμείφθηκε η προσπάθεια της ομάδας.

Ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων αισθάνθηκε φυσικά ανακουφισμένος μετά το τέλος του αγώνα και αξίζει να σημειωθεί ότι μιλούσε στα αποδυτήρια με τους συνεργάτες του για συγκεκριμένες φάσεις του παιχνιδιού, έχοντας βέβαια πλέον στραμμένο το ενδιαφέρον του στον μεγάλο αγώνα απέναντι στην Μπέτις, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ