Νάτχο: «Τι συναίσθημα!» (vid)

Νάτχο: «Τι συναίσθημα!» (vid)

Ο Μπίμπαρς Νάτχο λύτρωσε τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και σχολίασε με δύο λέξεις τις στιγμές που βίωσε μετά την επίτευξη του τέρματος.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς μέχρι και τις καθυστερήσεις του ματς βρισκόταν στο 1-1 και κινδύνευσε να χάσει τους πρώτους του βαθμούς.

Όμως ο Μπίμπαρς Νάτχο είχε διαφορετική άποψη και με ένα άψογο τελείωμα στο 92ο λεπτό λύτρωσε τους ερυθρόλευκους και έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Ισραηλινός μέσος πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα που πέτυχε με τον κόσμο με το Καραϊσκάκη να παίρνει φωτιά και τον Νάτχο να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Ο μέσος των ερυθρόλευκων μάλιστα σχολίασε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο φαληρικό γήπεδο μετά το γκολ που σημείωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ανέβασε ένα βίντεο με τον κόσμο να πανηγυρίζει μετά την επίτευξη του 2-1 και έγραψε στη λεζάντα δύο λέξεις που περιγράφουν ακριβώς τη στιγμή που έζησε ο Ισραηλινός: «Τι συναίσθημα!»

Δείτε το ποστάρισμα του Ισραηλινού μέσου:

What a feeling….. ???⚪️ #olympiacos #family #3points

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bibars Natcho (@bibars66) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ