Ψηφίστε τον MVP της 3ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 3ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Επιλέξτε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της 3ης αγωνιστικής, μέσω του poll που διενεργεί «to10.gr».

Ολοκληρώθηκε και η 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με τις πέντε μεγάλες ομάδες, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να συνεχίζουν νικηφόρα. Νάτχο, Κλωναρίδης, Μπίσεσβαρ, Γιόχανσον και Ματέο Γκαρσία είναι οι πέντε παίκτες που to10.gr ξεχώρισε για τον τίτλο του MVP και τους οποίους μπορείτε να ψηφίσετε στο παρακάτω γκάλοπ.

 Μπίμπαρς Νάτχο
Ο Ισραηλινός μέσος ήταν ο λυτρωτής του Ολυμπιακού στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Πειραιώτες φλέρταραν με μια οδυνηρή ισοπαλία, ωστόσο εκείνος με εξαιρετικό και πάνω από όλα ψύχραιμο  σουτ, «χτύπησε» στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε μιας σπουδαίας σημασίας νίκης με 2-1 στην ομάδας του. Αναμφίβολα, τέτοιες νίκες σε ένα τόσο «κλειστό» πρωτάθλημα, έχουν τεράστια σημασία και αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν η σεζόν φτάνει στο φινάλε της. Κι αυτό παρότι πέρασε στο ματς μόλις στο 84′, μη έχοντας καλά καλά «ζεσταθεί»…

Βίκτωρ Κλωναρίδης
Θα μπορούσαμε στη θέση του να επιλέξουμε τον Πέτρο Μάνταλο που αναδείχθηκε MVP της ΑΕΚ στο επιβλητική 4-0 επί του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο προτιμήσαμε τον Κλωναρίδη. Ο Ελληνας επιθετικός μπήκε στο ματς στο 81’ και μέχρι το 92’ είχε καταφέρει να σκοράρει δύο φορές, στο 84′ και το 90+2′.  Βρήκε δίχτυα δις, σε τρεις επιθετικές προσπάθειες , αλλά και ένα δοκάρι στο 87′! Δικαιωματικά αξίζει τη θέση αυτή στο γκάλοπ μας για τη σημαντική συμβολή που είχε παρά τον πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής του.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Ο Ολλανδός μέσος είχε τη μέγιστη συμβολή προκειμένου ο ΠΑΟΚ να φύγει νικητής (με 3-1 επί του ΟΦΗ) από μια δύσκολη έδρα όπως είναι το Γεντί Κουλέ. Σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ ήταν εκείνος ο οποίος έβγαλε τις δύο ασίστ στα άλλα δύο τέρματα του δικεφάλου! Έστω και χωρίς να πραγματοποιήσει κάποια σπουδαία εμφάνιση ήταν καταλυτικός για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ματίας Γιόχανσον
Δύο γκολ και γενικότερα μια «γεμάτη» εμφάνιση για τον Σουηδό αμυντικό στο 3-1 επί της ΑΕΛ μέσα στο AEL FC ARENA. Ανοιξε το σκορ στο της αναμέτρησης στο 28′, εκπληκτική κούρσα στον κενό χώρο, ενώ το πλασέ του ήταν υποδειγματικό, θυμίζοντας επιθετικό! Το δεύτερο τέρμα του ήρθε στο 63′ και ήταν θαυμάσιο γκολ, πάλι με εξαιρετικό πλασέ κι αφού είχε ξεκίνησε πίσω από τη σέντρα κούρσα σχεδόν 50 μέτρων. Είχε επίσης 4 κλεψίματα τα περισσότερα από κάθε συμπαίκτη του.

Ματέο Γκαρσία
Ο «δαιμόνιος» Αργεντινός ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Άρη στο ματς με τον Λεβαδειακό. Ηταν μέσα στις επιθετικές δημιουργίες της ομάδας του, φτιάχνοντας φάσεις για τους συμπαίκτες του, αλλά και τον ίδιο. Με μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του άνοιξε το σκορ, ενώ στο 57ολεπτό «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για την ομάδα του με το γκολ που σημείωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ