«Ο κόσμος να στηρίξει με λύσσα τον ΠΑΟΚ»

«Ο κόσμος να στηρίξει με λύσσα τον ΠΑΟΚ»

Ανακοίνωση των συνδέσμων του Δικέφαλου για στήριξη στην ομάδα, ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τρία συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια (με Τσέλσι και ΑΕΚ εντός έδρας και με Ολυμπιακό εκτός), αλλά παράλληλα ετοιμάζεται και ο κόσμος της ομάδας. Οι ΣΦ του Δικεφάλου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τον κόσμο να συνοδεύσει την ομάδα από το Μακεδονία Παλλάς έως την Τούμπα και στους δύο αγώνες που θα γίνουν στην Τούμπα, πρώτα με Τσέλσι (20/9) και μετά με ΑΕΚ (23/9).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου, προτρέπουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει με λύσσα την ομάδα, τόσο στον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης, όσο και στο παιχνίδι της Κυριακής με τις χάρτινες.

Θέλοντας να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών, καλούμε τον κόσμο της ομάδας να συνοδεύσει την ομάδα από το ξενοδοχείο ως το γήπεδο. Το ραντεβού για τα λεωφορεία της επαρχίας δίνεται στις 16:00 την Πέμπτη στον Λευκό Πύργο. Από εκεί όλοι μαζί θα κατευθυνθούμε αρχικά προς το Μακεδονία Παλλάς και εν συνεχεία προς τον Ναό.

Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ